Festival Hedonizma 17. & 18. 12.2016. - Mikser House

Varšava je najbolji grad za šoping, a slede je Madrid i ruska Samara, pokazuje najnovije istraživanje evropskih destinacija pogodnih za kupovinu.Varšava na hiljadu stanovnika ima 823 metra kvadratna maloprodajnog prostora trgovačkih centara i drugih prostora.

Madrid se nalazi na drugom mestu sa 726 metara kvadratnih, dok Samara na hiljadu stanovnika ima 551 kvadratni metar maloprodajnog prostora.

Pariz, Milano i London, gradovi koje potrošači tradicionalno doživljavaju kao udarne šoping-destinacije, nisu ušli ni u prvih deset, već su završili na 11, 13. i 23. mestu.

Prema istraživanju kompanije „Najt frank“, polovina od deset najboljih destinacija za šoping u Evropi nalazi se u Rusiji.

Osim Samare, među prvih deset najboljih šoping-gradova nalaze se Sankt Peterburg /4. mesto/, Jekaterinburg /5/, Nižnji Novgorod /8/ i Moskva /10/.

Analitičari kompanije koja je sprovela istraživanje kažu da bi Moskva mogla ući u najboljih pet evropskih gradova prema nivou razvoja trgovinske infrastrukture u naredne tri godine.


Izvor: rtvslobomir.com

Festival Hedonizma
17. & 18. 12.2016.

Mikser House
Karađorđeva 46, Beograd, Srbija

O Hedonopolisu

Hedonopolis! – Festival Hedonizma, 17. i 18. decembar, Mikser House

Otkrijte svoju novu omiljenu destinaciju za uživanje! Vodimo vas u Hedonopolis!

Asocijacija Autentičnih Hedonista (www.aah.rs), 17. i 18. decembra organizuje Festival za Autentične Hedoniste, ljubitelje hrane, putovanja, čokolade, vina, masaža...

Copyright © 2016 Hedonopolis. All rights reserved.