Festival Hedonizma 17. & 18. 12.2016. - Mikser House

HEDONOPOLIS! 17&18.12.2016.

- FESTIVAL HEDONIZMA, MIKSER HOUSE -

Hrana

Hrana

Još je stari Hedonista rekao: ''Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani'' George Bernard Shaw

Piće

Piće

''Vino je pravi dokaz da nas Bog voli i da voli da nas vidi srećne'' Benjamin Franklin

Edukacija

Edukacija

''Edukacija je najmoćnije oružje koje možete koristiti kako biste promenili svet'' Nelson Mandela

Način Života

Način života

''Budite ono što zaista jeste. Zaboravite šta bi drugi od vas voleli da vi budete'' Phil Lester

Način Života

Specijali

''Ja sam čovek koji ima vrlo jednostavan ukus. Volim samo najbolje stvari'' Oscar Wilde

Putovanja

Putovanja

''Putujemo, neki od nas zauvek, kako bismo pronašli druga mesta, različite načine života i duše'' Anais Nin

HEDONOPOLIS!

Otkrijte svoju novu omiljenu destinaciju za uživanje! Vodimo vas u Hedonopolis!

Cilj Festivala je podeliti iskustvo sa ljudima kako da poboljšaju kvalitet života i da se koncentrišu na njegovu lepšu stranu. Kako da uživaju u svemu što im prija i kako da taj doživljaj podele sa bar još nekim. Uživanje je u malim stvarima.

Hedonopolis

Asocijacija Autentičnih Hedonista (www.aah.rs), 17. i 18. decembra organizuje Festival za Autentične Hedoniste, ljubitelje hrane, putovanja, čokolade, vina, masaža...

Za posetioce

Hedonopolis nema starosnu granicu. Svi uživamo. Verujemo da svako može i treba da pronađe sebe i svojih 5 min zadovoljstva u jednom danu. I tako svakog dana :)

Za izlagače

Ukoliko želite svoje Hedonističke proizvode ili usluge da predstavite na našem Festivalu, kontaktirajte nas na info@hedonopolis.com

Za lepši svet

Smatramo da veliki deo naše životne radosti donose najbolji prijatelji. To su psi. Za njih, zajedno sa vama odvajamo od svake ulaznice i pomažemo.

Za radoznale

Kako Hedonišemo tokom cele godine, formirali smo sekciju ‘’Zanimljivosti’’ gde ćete naći interesantne tekstove za uživanje.

Za ujedinjenje

Kako biste uvek bili obavešteni o dešavanjima u svetu Hedonizma, pratite našu Facebook stranicu, Asocijacija Autentičnih Hedonista.

Hedonisti za pse

Hedonisti ne samo da vole život već izuzetno cene i vole pse. Iz toga razloga smo se odlučili da naš Festival Hedonizma Hedonopolis! bude humanitarnog karaktera. Deo prohoda od ulaznica će bit doniran udruženju BETA za kupovinu kamiona za sterilizaciju.

BETA Serbia želi da kupi kombi koji će se opremiti u mobilnu veterinarsku ambulantu sa osnovnom hirurškom opremom. Ugovorom sa veterinarima koji će obavljati posao dogovoriće se ekonomska cena sterilizacije, za čije će se troškove razvijati posebni projekti i kampanje. Ujedno će se sa volonterima obavljati i mikro-edukacija na samim lokalitetima o odgovornom vlasništvu nad životinjama.

Copyright © 2016 Hedonopolis. All rights reserved.