Festival Hedonizma 17. & 18. 12.2016. - Mikser House

šta i ko Vas čeka na Hedonopolisu?

Jednostavno, čekaju Vas najbolji iz svojih oblasti! Imaćete priliku da uživate i razvijete svoj Hedonopolistički pogled na svet.

Na različitim štandovima će biti predstavljeni najbolji ukusi sireva, čokolada, kafe, pića, hrane & vina.  Kroz radionice ćemo se upustiti u neobična putovanja. Zadovoljićete svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo.

 Ovo neće biti razgledanje sajma. Ovo je doživljaj. Ovo je izlazak. Ovo je iskustvo koga ćete se sećati. Hedonopolis je grad čarolije. Umeće uživanja.

Pored toga tu su i pokloni za vas. Ovo je potpuno Hedonističko iskustvo!

Festival je humanitarnog karaktera i deo prihoda ide za zaštitu i pomoć onima koji nam svaki dan ulepšavaju, a to su naši najbolji prijatelji: Psi. Tako da, ljubitelji životinja, gospodo Hedonisti, ovo je Vaš dan!

Festival pruža veliku mogućnost nezavisnim i malim preduzećima, proizvođačima hrane i pića, trgovcima, hotelijerima, restoranima, galerijama, modnim kućama, firmama i objektima iz domena uslužnih delatnosti, umetničkim i dizajnerskim asocijacijama, uvoznicima i izvoznicima proizvoda, distributerima i veletrgovcima.Hedonopolis! Festival pruža mogućnost svima da:

  • Upoznaju, degustiraju i kupe proizvode ili usluge u kojima uživaju
  • Uče od profesionalaca tokom prezentacija i radionica
  • Prisustvuju edukativno/zabavnim radionicama
  •  Otkriju ideje i izvore novih i inovativnih proizvoda i usluga
  •  Hedonišu, Hedonišu, Hedonišu!

Dragi Hedonisti & Ljubitelji pasa,

Dolaskom na Hedonopolis - Festival Hedonizma pomažete jednom izuzetno humanom projektu.
Cena ulaznice iznosi 250 din + 50 din ide kao donacija za Udruženje Beta Beograd (ukupno 300 din).

Dođite da uživamo i zajedno uradimo nešto dobro! #Hedonopolis #DogloverCopyright © 2016 Hedonopolis. All rights reserved.